Τα Συνεργεία μας

Συνεργείο καθαρισμού

Λίγα λόγια για τα συνεργεία καθαρισμού μας. 

Στην εταιρεία μας , πιστεύουμε ότι το συνεργείο καθαρισμού μας, είναι η εικόνα μας προς τους πελάτες μας. Για τον λόγο αυτό, επιλέγουμε με προσοχή και υπευθυνότητα, τους ανθρώπους που σχηματίζουν τα συνεργεία καθαρισμού μας. Ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλλει ενεργά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε οποιοδήποτε επίπεδο, χωρίς όμως να παραβλέπουμε την αξία του συγχρόνου εξοπλισμού και κατάλληλων υλικών και εργαλείων.

Εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας, απαρτίζονται από έμπειρους ανθρώπους στις εφαρμογές καθαρισμού, προκειμένου να ανταποκριθούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, στην εργασία που θα μας αναθέσετε. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας, αποτελεί η διαρκής εκπαίδευση, κατάρτιση και ενημέρωση του προσωπικού μας, για νέες τεχνικές και τεχνολογίες καθαριότητας, καθώς και ο χειρισμός του σύγχρονου εξοπλισμού καθαρισμού.

Μηχανολογικός εξοπλισμός συνεργείων.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα του σύγχρονου εξοπλισμού, εφοδιάζουμε τα συνεργεία μας, με τα πιο σύγχρονα εξειδικευμένα μηχανήματα και εργαλεία εφαρμογών καθαριότητας, προκειμένου να μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού τους ανατεθεί.

Υλικά καθαρισμού.

Τα υλικά που χρησιμοποιούν τα συνεργεία της εταιρείας μας, είναι όλα με οικολογικά χαρακτηριστικά, χαμηλού PH αναγνωρισμένων εταιρειών, με όλες τις πιστοποιήσεις που προβλέπει η Ελληνική και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Στην Ήλιδα Clean στηριζόμαστε στη σχέση αρμονικής συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Παρέχουμε βασικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τα κόστη τους, καθώς και για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας.