Εταιρεία Καθαρισμού Ήλιδα Clean

Η εταιρεία καθαρισμού ΗΛΙΔΑ CLEAN δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών καθαρισμών από το 2007 και προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των επαγγελματικών σας χώρων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με οικονομικές λύσεις.


Η στελέχωση της εταιρείας από έμπειρο και ικανό διοικητικό προσωπικό, με πολύχρονη πείρα και συνεχή κατάρτιση καθώς και η πρωτοποριακή τεχνογνωσία, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Πεποίθηση μας είναι ότι ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλλει ενεργά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε οποιοδήποτε επίπεδο και γι’ αυτό η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργείων της εταιρείας μας, σε όλους τους τομείς, αποτελεί βασικό μας μέλημα.


Στην εταιρεία καθαρισμού ΗΛΙΔΑ CLEAN , είτε πρόκειται για μεμονωμένη παρέμβαση είτε για μακροχρόνια συνεργασία, τα υψηλά επίπεδα απόδοσης και ο επαγγελματισμός που σας προσφέρουν τα συνεργεία μας, παραμένουν ίδια.
Η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ολοκληρωμένη εξατομικευμένη προσέγγιση είναι το βασικό μέλημά μας.


 
Η Ομάδα μας

Η εταιρεία μας αποτελεί ένα σύγχρονο, δυναμικό οργανισμό, ο οποίος ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών καθαρισμού.

Περισσότερα

 
Οι Στόχοι μας

Στόχος της εταιρείας είναι η διασφάλιση της ποιότητας μέσα από την εξειδικευμένη γνώση, και την πλήρη κατανόηση των υποχρεώσεων μας απέναντι στον πελάτη.

Περισσότερα